Europoort Construction BV is een gespecialiseerd las en constructiebedrijf met ruime ervaring en knowhow op het gebied van scheepsreparatie en offshore-constructie voor de scheepsbouw, scheepsreparatie, olie- en gasindustrie.

In Waalhaven Zuid in Rotterdam vindt u onze ruime en goed uitgeruste workshop van 3000 m2. Met een kraancapaciteit van 20 ton kunnen we zowel kleine als grote constructies bouwen voor onze klanten.

Europoort Construction B.V. heeft een ervaren service team, voor alle soorten constructiewerkzaamheden op locatie.

Europoort Construction BV werkt voor diverse klanten in en rond Rotterdam en is omgeven door de industrie. Veel klanten willen hun werk laten verrichten door Europoort Construction B.V. vanwege de betrouwbare en professionele reputatie die Europoort Construction B.V. heeft opgebouwd.

Europoort Construction B.V. levert maatwerk. Als er geen standaardoplossing aanwezig is, biedt onze kennis en ervaring u een doorbraak. De professionals van Europoort Construction BV, die projectmanagers, projectsupervisors, gecertificeerde lassers en fitters omvatten, zijn het startpunt van uw project.

De Europoort Construction B.V. workshop is gevestigd op:

Hoofdvestiging:
Veerweg 12/Noordeinde 1 | 3341 LR, Hendrik Ido Ambacht Zuid-Holland, Nederland

Overige vestiging:
Van Riemsdijkweg 70 | 3088 HD Rotterdam

info@europoortconstruction.com
www.europoortconstruction.com

Mobiel: +31(0)6 413 96 707
Mobiel: +31(0)6 218 27 096