Kwaliteit

Kwaliteit wordt door het gehele proces verzekerd door een reeks vaste procedures te volgen onder toezicht van onze projectmanagers, kwaliteitsafdeling, loodgeleiders en eventueel een permanent aanwezige onafhankelijke derde.

 

Veiligheid

Naast kwaliteit en betrouwbaarheid in termen van levering, zijn andere belangrijke operationele aspecten gezondheid, veiligheid en milieu. Europoort Construction BV vereist dat ze voldoen aan de hoogste normen. Om deze reden zijn onze activiteiten gebaseerd op zorgvuldig gedocumenteerde werkmethoden; we voeren doorlopend risicoanalyses aan en houden records van alle productiefases bij in onze projecten. Stop-Think-Act is ons motto

 

Milieu
Europoort Construction B.V realiseert zich zeer goed dat ons werk en de daar bijhorende kwaliteit alleen in een veilige en schone omgeving kan groeien. We willen een sterke bijdrage leveren aan een dergelijk milieu, niet alleen door onze activiteiten, maar ook door ervoor te zorgen dat ons bedrijf op een veilige en duurzame manier functioneert – altijd en overall.